Kuinka purjehtijaksi tullaan?


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Joulun kunniaksi pari vinkkiä siitä, kuinka tullaan purjehtijaksi. Oma reseptini on seuraava:

I . Ensin suosittelen menemään aloittelijoiden purjehduskurssille. Suomessa kurssittajiin voi tutustua tämän linkin takaa.

II.Seuraavaksi kannattaa ilmoittautua esimerkiksi työväenopiston saaristolaivurikurssille.

III. Pienen käytännön harjoittelun ja teoriapänttäyksen jälkeen, ei muuta kuin venekaupoille. Esimerkiksi täällä ja täällä on myynnissä useita puupurkkareita.

Myönnettävä on, että ennen kuin suoritin kaikki edellä mainitu vaiheet, vietin yhden viikonlopun purjeveneessä gastina legillä Airisto-Nauvo-Kasnäs-Hanko. Tuon reissun jälkeen aloin vakavasti mietti purjehdusharrastuksen aloittamista.

Nyt takana on siis seitsemän kesään purjehduksen parissa.

Jouluterveisin

Janne

 

Leave A Comment

Arkisto