Vene 2013

KEVÄT koittaa pian. Vene-messuja olen odottanut niin kovasti. Luvassa on perinteiden mukainen kierros heti ensimmäisenä päivänä. Listalla on muutamia hankintoja. Toivottavasti on luvassa myös hyviä tarjouksia esimerkiksi mittari-instrumenteista tai jääkaappikompuroista. Sellaisille voi olla kesällä tarvetta. Yksi varma hankinta on tiedossa. Ihka ensimmäiset Sebago-purkkarit palvelivat uskollisesti seitsemän kesän ajan. Nyt kengät on niin huonossa kunnossa, ettei niillä tahdo pysyä enää liukkailla tasolla pystyssä. Yllättävän kauan ne oli käytössä.

Päivän kysymys kuuluukin: mitä tehdä käytetyillä purjehduskengillä?

Oon miettinyt asiaa. Roskiin niitä ei kai voi heittää. Onkohan olemassa jokin perinne tätä varten? En vaan satu tuntemaan sitä – vielä. Jotenkin vaan tuntuu, että jonkinlainen juttu pitäisi kehitellä. Haluan, että tulevanakin vuosina pysyn uusilla kengillä tukevasti kannella…

www.venemessut.fi

Leave A Comment

Arkisto