Havsörnen-veneilijöille oma ryhmä Facebookissa

FACEBOOKIIN on perustettu ryhmä: Havsörnen I & II -purjehtijat. Ryhmä on tarkoitettu kaikille suomalaisille Havsörnen-veneiden kippareille, gasteille ja ystäville.

Ajattelin perustaa ryhmän, jotta Havsörnen-veneillä liikkuvat voisivat paremmin vaihtaa kuuulumisia ja mietteitä veneilystä.Itse olen ainakin havainnut, että monet II-veneet ovat vuosien saatossa muuttuneet eri omistajien käsissä. Myös veneiden varustelu pohdituttaa. Mihin asentaa lämmintin, mihin jääkaapin uusi kompura jne. Itse etsin edelleen vanhoja B&G:n mittarin lokianturia ja tuulenosoitinta.

Tulkaahan mukaan!

Comments
One Response to “Havsörnen-veneilijöille oma ryhmä Facebookissa”
  1. Olli Pajulo sanoo:

    Olen avoimen kateellinen kaikille Havsörn II veneen omistajille. itse olen vielä liian kiinni työssäni, että voisin ajatella veneen omistamista ja sen kunnossapitämistä., mutta sekin päivä vielä koittaa, toivottavasti. Toistaisksi ihailen veneen kauneutta netissä.
    t, Oli P

Leave A Comment

Arkisto