Pesula pesee ja kyllästää


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

GALATHEAN sprayhood on kestänyt viime vuosien aikana kovia. Kunto on tyydyttävä, mutta se on edelleen toimiva, ehjä – ja pitää myös vettä. Spreikkarin ulkonäkö ei ole kehuttava, sillä sitä ei ole pesty tai kyllästetty vähään aikaan. Päätin jättää kuomun huollon pesulalle. Katsotaan millaisena se tulee takaisin.

Työstä vastuun saa hyvinkääläinen HyvinPesu Oy. Lupaavat pesun ja kyllästyksen hintaan 25 euroa kilo. Paketti painaa pari kiloa, joten pienellä rahalla vältän pesu- ja kyllästysurakan. Vielä venemessuilla pyörittelin pesu- ja kyllätyspurkkeja kädessä, mutta jäivät silloin vielä hyllyyn. Ehkä perusteellisen kunnostuksen jälkeen omatoiminen kausihuolto tuntuu toimivalta mallilta.

 

Leave A Comment

Arkisto