Minkä kaikuanturin liitin?


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

BONGASIN Galthean pohjasta läpiviennin, joka osoittautui kaikuluotainanturiksi. Johtoa seuraamalla päädyin oheiseen plugiin. Laite, johon anturi on ollut yhdistettynä, on poistettu. Jäljellä ovat vain ruuvinreijät.

Mahdollisesti laite on Brooker & Gatehousen -valmistama, sillä muutkin instrumentit ovat ko. valmistajan.

Kysymys kuuluukin, millaisen kaiun tuohon voisi yhdistää?

Leave A Comment

Arkisto