Facebookissa ryhmä Havsörnen-veneilijöille


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Facebookissa on jo tovin aikaa toiminut tovin aikaa sivusto Havsörnen I & II -purjehtijoille.

Sivu on tarkoitettu kaikille suomalaisille Havsörnen-veneiden kippareille, gasteille ja ystäville. Ajatunena on  luoda ryhmän jäsenten välille toimiva yhdysside. Siellä voi vaihtaa Havsörnen-veneisiin liittyvää tietoutta ja tietysti purjehtijan vuoteen liittyviä kuulumisia. Tervetuloa mukaan!

Leave A Comment

Arkisto