Puu & Knaapi 2/2013 – Juttu takiloista Vene-lehdessä


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/jimpio/public/html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Kirjoitin vuonna 2013 jutun Vene-lehteen purjeveneiden takilatyypeistä. Tämä juttu on myös lisätty uusimpaan Puu & Knaapi lehteen. Juttuun pääsee tutustumaan linkin takaa, joka ohjaa lukijan Vene-lehden arkistoon.

 

Leave A Comment

Arkisto